Najemate velik avto za vaš naslednji teambuilding?
| Članek je bil prebran 946 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Teambuildingi niso samo nekaj eksotičnega kar je najpogosteje videti v ameriških filmih, ampak so postali del poslovne in podjetniške kulture tudi v slovenskih podjetjih. Pravzaprav že skorajda vsako podjetje, tudi manjše, organizira neke vrste teambuilding dogodek vsaj enkrat na leto (in večkrat letno). Med najpogostejšimi izbranimi možnostmi so športne aktivnosti (med temi paintball, rafting, canyoning), izkušnje (escape room, najem bazena s cateringom, najem kuhinje in kuhanje s celo ekipo) in izleti (obisk vinske kleti z degustacijo, obisk znamenitosti z gourmet kosilom, najem jadrnice). Večja podjetja včasih najamejo kakšnega od ponudnikov teambuildinga, ki prevzame vso organizacijo, zaposlenim pa preostane samo še to, da se varno in točno pripeljejo na ciljno lokacijo ali destinacijo.

In prav to zadnje predstavlja največji izziv. Kdo se bo s kom peljal? Kdo bo vozil tja in kdo nazaj? Kdo nima vozniškega izpita? Kako bodo prišli nazaj, če bodo vsi pili? Tovrstna vprašanja so še največja dilema. Zato se podjetja odločajo tudi za eno/dvodnevni najem večjega vozila za prevoz zaposlenih. Poslovalnice oziroma rent-a-car ponujajo med večjimi vozili tudi enoprostorce. Pri večjih poslovalnicah, ki imajo svoje izpostave po vsej Sloveniji pa se je možno dogovoriti tudi za prevzem v enem kraju in vrnitev v drugem, prav tako je možno, da stranki poslovalnica dostavi avto na določeno lokacijo.

Tudi izposojevalnice avtomobilov opažajo porast strank iz podjetij, ki se odločajo za najem večjih enoprostorcev z namenom prevoza zaposlenih na teambuildinge. Odlična izbira s kar sedmimi sedeži in ogormno prostora v prtljažniku za morebitno prtljago (v primeru, da bodo zaposleni prespali na lokaciji) je ravno Citroënov Grand C4 Spacetourer. Za še udobnejšo vožnjo in za vrhunsko uživanje pa poskrbi strešno okno, skozi katerega lahko potniki med vožnjo opazujejo nebo in se v mislih pripravijo na zabavo, ki jih čaka na cilju. Dodatno, zabavno možnost, ki jo ponuja omenjeni enoprostorec je ta, da je možno sedeže v drugi in tretji vrsti zložiti in tako pridobiti dodaten prostor. Kdor želi, lahko v avtomobilu tako tudi prespi.

Pri najemu avtomobila za teambuildinge je najpomebnejše, da je vozilo prostorno, da lahko prepelje čimveč zaposlenih, da ima dovolj prostora za shranjevanje osebnih stvari in da je varno. Ko boste izbrali primerno vozilo se je potrebno samo še odločiti, kateri junak v ekipi bo šofiral.

 

© 29. 04. 2024 - Pitna-Voda.si. Oglaševanje.