Kaj morate vedeti o Wordpressu preden se odločite za gostovanje na platformi?
| Članek je bil prebran 476 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Gostovanje spletne strani pomeni poiskati primernega ponudnika spletnega gostovanja in zakupiti prostor na njegovem strežniku. WordPress je v zelo kratkem času postal eden najbolj razširjenih in najbolj priljubljenih ponudnikov za upravljanje spletnih vsebin blogov, osebnih in profesionalnih spletnih strani. Njegova velika prednost je ponudba že izdelanih tako brezplačnih kot plačljivih grafičnih predlog spletnih strani. Uporabnik ima tako možnost izbirati lahko med čudovitimi predlogami po meri specifične dejavnosti, stroke ali podjetja.

Kako v praksi urediti WordPress gostovanje?

V večini primerov spletne strani, ki so bile izdelane v WordPress-u, kasneje na portalu tudi gostujejo. To je navzven vidno tako, da URL naslov  uporabnikove spletne strani vsebuje še besedo WordPress. com. Če s tem niste najbolj zadovoljni, ker se bojite, da bi v vaši stroki ali poslovnem okolju delovalo neprofesionalno, se lahko odločite za naslednji  kompromis. V prvem koraku izdelate in oblikujete spletno stran v WordPressu in pri tem izkoristite vse možnosti, ki vam jih WordPress ponuja. V drugem koraku ustvarite domeno z imenom in končnico, ki vam ustrezata, nato pa jo (domeno) za dodatno plačilo pridružite wordpressovi spletni strani in si tako uredite WordPress gostovanje. Ko si enkrat uredite WordPress gostovanje naj slednje traja dlje časa, saj ga ne morete prenesti na drugo.

Koliko vas bo stalo WordPress gostovanje?

V kolikor boste uporabljali poddomeno wordpress.com. bo WordPress gostovanje za vas brezplačno. WordPress ima ob tem odlično urejeno podporno pomoč, pri čemer komunikacija, to verjetno ni potrebno posebej izpostavljati, poteka v angleškem jeziku. Pri tem so vam za dodatno plačilo na voljo oblikovalsko zahtevnejše grafične predloge spletnih strani in določeni paketi (Premium in Business). Če se želite ponašati z sodobno oblikovano spletno stranjo in jo upravljati brez da bi pri tem morali imeti zahtevnejše znanje programiranja, je WordPress gostovanje prava izbira za vas. Dovolite, da vam pri urejanju gostovanja pomaga naša strokovna ekipa.

© 23. 06. 2018 - Pitna-Voda.si. Oglaševanje.