Kompakten in udoben enoprostorec – Citroen C4 Picasso
| Članek je bil prebran 1.922 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

C4 Picasso je enoprostorno vozilo francoskega proizvajalca avtomobilov Citroen, katerega odlikuje velika kompaktnost, premišljena in tehnično dovršena izdelava, poudarek pa so pri izdelavi namenili zlasti bivalnemu udobju. C4 je tako avtomobil, ki vas na poti, kar se tiče udobja, gotovo ne bo razočaral. Hladne pa vas ne bo pustila niti njegova drzna zunanjost in bogato opremljen interier vozila.

Technospace

Citroen C4C4 je sodobno vozilo, z obilo inovativnimi rešitvami in privlačnim slogom. Njegov zunanji slog in notranja opremljenost navduši marsikoga, ki sicer ni pristaš znamke Citroen. C4 je gotovo vozilo za družine, ki so rade veliko na poti in katerim je pomembno, da se pri tem tudi dobro počutijo. Prostornost je tisto, kar še posebej šteje, ko se za njegov nakup odločajo številčnejše družine. Pri C4 tako nikoli ne boste rabili skrbeti, kako pakirati in kaj pustiti doma, ko se boste odpravljali na dopust.

Notranjost – udobno bivališče

Pri Citroenu so se potrudili, da daje notranji interier občutek udobnega bivališča – loft-a. Gre torej za vaš dom na kolesih. Vsak detajl v notranjosti avtomobila je bil izdelan z namenom zagotavljanja odličnega počutja vseh, ki se bodo peljali z njim. Avtomobil je opremljen z bogato opremo, odlikuje pa ga tudi intuitivni vmesnik za vožnjo na dotik. S slednjim si je Citroen prislužil tudi oznako za kreativno tehnologijo – Créative Technologie.

C4 Picasso je tako avtomobil za večje in male družine, z njim pa se bodo gotovo radi zapeljali še vsi tisti, ki stavijo na varnost, potovalno udobje in dobro počutje na poti. S tem avtomobilom, je dom zares vselej tam, kjer ste s C4 vi.

© 28. 04. 2024 - Pitna-Voda.si. Oglaševanje.